sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Hyvän ruuan, oluen ja viinin ilta

Ruokailtamissa 18. huhtikuuta yhdistettiin kolmen seuran vahvuudet, tuloksena oli ainutlaatuinen ilta, jossa yhdistyivät hyvä ruoka, olut ja viini. Hyvät Martat kiittää yhteistyöstä Akateemisia Olut- ja Viiniseuroja.

Alkuruokana tarjoiltiin samettista maa-artisokkakeittoa juuressipseillä. Lisukkeena oli ruohosipulilevitteellä voideltu ruisleipäviipale.
Pääruokana oli tuhti annos olutmarinoitua saksanhirvikäristystä, hunajaisia uunijuuriksia ja ruusukaalia.

Jälkiruokana herkuteltiin olut-mutakakulla mustaviinimarjojen ja vaniljajäätelön kera.


Pöytä oli laitettu koreaksi ruokailtamia varten.


Ei kommentteja: