tiistai 8. toukokuuta 2018

Kirja&Kässäkerhon kuulumisia

3.5 Kirja&Kässäkerho jalkautui ympäri Helsinkiä ottamaan osaa Patalapputempaukseen. Koska HyM ei ole mikään tavallinen marttayhdistys, päätimme viedä patalapputempauksen yhden askeleen pidemmälle ja koota paketteja, joiden sisällön hyödyntämiseen tarvitaan patalappua (kiitos tästä mahtavasta ideasta jäsenellemme!). Paketteihin tuli uuniperuna, foliota, patalappu ja ohje uuniperunan valmistamisesta. Paketteja levitettiin mm. opiskelijoiden suosimiin paikkoihin.


Kun patalapputempaus oli suoritettu, kirja&kässäkerho istahti kahville  ja päätti seuraavien kolmen tapaamisen luettavat teokset..


Kesäkuussa luetaan kirjailija Hietamieheltä teos. Hauskan tästä tapaamisesta tekee se, että kirjailijaksi kelpaa kuka tahansa nykyiseltä tai entiseltä sukunimeltään Hietamies (esim. Heikki Hietamies, Eve Hietamies, Leena Hietamies tai Laila Hirvisaari (ent. Hietamies)


Heinäkuussa rentoudumme ja vähennämme suorittamista. Näin ollen luemme lastenkirjan. Sovitaan mahdollisia tarkempia kriteerejä tulevissa tapaamisissa, joten muista tulla mukaan.


Elokuussa on aika virittäytyä aforismien maailmaan. Myös tähän liittyen, mahdolliset tarkentavat kriteerit sovitaan myöhemmin.


Kässäilyä jatkamme omien käsitöiden parissa, ellei sinulla ole teema tai taito jota haluaisit opetella yhdessä. Toiveet voi laittaa HyMin sähköpostiin (hyvat.martat@gmail.com)

Ei kommentteja: